Megrendelhető az új műsor, a SLÁGERSHOW.


Promóciós film:Elkészült Kata új promóciós filmje!
Az élet csodái
Angyali show
SISSY ÉS ÉN

történelmi monomusical

időtartam kb. 60 perc

zenei kíséret: fél play back - igény esetén német nyelven is!

A színmű Erzsébet királyné megzenésített versei (Mészöly Dezső fordításában, zeneszerző: Siliga Miklós) , napló és levélrészletei alapján készült, Wagner (Lohengrin, Walkür) és Liszt Ferenc zenei bejátszásaival (koronázási mise).
A monomusical felidézi Sissy elviselhetetlen megaláztatásait és magányát a Burgban, sirályként szárnyaló szabadságvágyát, kislánya, a kis Zsófia és egyetlen fia, Rudolf iránti mérhetetlen szeretetét és elvesztésük miatti szenvedését valamint az 1867-es Kiegyezésben játszott történelmi szerepét is, magyar királynévá történő koronázását a Mátyás Templomban és titkolt szerelmét Andrássy gróffal. A lírai, a szenvedélyes és néhol humoros fordulatokat hangban olyan kiemelkedő színművészek segítik, mint Sinkovits Imre (Deák Ferenc), Lukács Sándor (gróf Andrássy Gyula), Szilágyi Tibor (Ferencz József), Gombos Kati (Ferenczy Ida).
Az eddigi közel háromszáz előadás során a történelmi monomusical bemutatásra került a Budapesti Kamaraszínházban, Bécsben, Münchenben, Ulmban, Augsburgban, New Yorkban, Hollywoodban is.


Vasárnapi asszony

A VASÁRNAPI ASSZONY

monomusical Bajor Gizi életéről

időtartam kb. 60 perc

zenei kíséret: fél play back - zene: Wolf Péter dalszövegek: S Nagy István

Életrajzírói szerint Bajor Gizi a II. Világháború idején nem lépett színpadra, de otthonában tízféle szerepet is eljátszott (Puck, Titánia, Zilia, Makrancos Kata, A bolond Ásvayné, A kaméliás hölgy stb.) , hogy ezzel elterelje a nyilasok figyelmét a házkutatásról és megmentse a rábízott emberek (pld. Tamási Áron) életét, köztük férjét, Dr. Germán Tibort is (Székhelyi József hangja), aki titokban arra készült, hogy megmérgezze a feleségét. Bajor Gizi azonban - egyetlen eszközével, istenadta komédiázó tehetségével - mit sem sejtve (vagy talán mégis?) nevettet, mulattat hol tündérmanóként, hol tűzrőlpattant cselédlányként, hol nyolcvanéves öreganyóként, ahogy a politikai és történelmi helyzet diktálja.
Ezt a kicsit krimiszerű tragikomikus életrajzot mutatja be a színdarab, ami a Budapesti Kamaraszínház után a New York-i Magyar Színházban is színre került. Az ötvenedik előadáson, ami eredeti helyszínen, a Bajor Gizi villában került bemutatásra, Csongrádi Kata megkapta Bajor Gizi ezüst gyűrűjét, amit a híres színésznő, annak idején a Kaméliás hölgy előadásain viselt a Nemzeti Színházban.


HUNCUT A LÁNY

operett show meghívott vendéggel vagy vendégekkel

időtartam kb. 60 perc

zenei kíséret: fél play back - igény esetén német nyelven is!

Párizsban huncut a lány - Haccáré - Hajmási Péter - Délibábos Hortobágyon - Köszönöm hogy imádott - Pá kis aranyom - Legyen a Horváth kertben, Budán - Hétre ma várom a Nemzetinél stb.
Felhőtlen szórakozás slágerekkel, vérpezsdítő dalokkal, táncokkal és persze mindez határtalan komédiázással fűszerezve.


NEM BOSZORKÁNYSÁG

vidám, zenés hókusz-pókusz meghívott vendéggel vagy vendégekkel

időtartam kb. 60 perc

zenei kíséret: fél play back - igény esetén angol nyelven is!

Játék a közönséggel: humoros horoszkóp- tenyérjóslás, boszorkányos női praktikák - néhány rafinéria az urak meghódítására - , férfiak házitündérré varázslása, valamint a hölgyek iránti udvarlásra való mókás tanítása dallal, tánccal, jókedvvel és természetesen cirokseprű segítségével.


MILLIÓ RÓZSASZÁL

slágeregyveleg meghívott vendéggel vagy vendégekkel is

időtartam kb. 50 perc - zenei kíséret: fél play back

A több mint félmillió példányszámban elkelt legendás dalok - Millió rózsaszál, Áldj meg engem, Ez a föld a mienk, Azért vannak a jó barátok stb. - felelevenítése, a számok születésével kapcsolatos hangulatos sztorikkal.


NE ADD FEL

szórakoztató mini koncert - meghívott vendéggel vagy vendégekkel is

időtartam kb. 50 perc - zenei kíséret: fél play back

A legújabb sikerdalok - Ne add fel, Örülj velem, Kéklő ég stb.- részletek a monomusicalakből (Sissy, Vasárnapi asszony) és régebbi slágerek felidézése a közönség aktív, játékos közreműködésével.


EZOTERIKUS KATASÁGOK

zenés meditációs beszélgetések

időtartam: kb. 60 perc - zenei kíséret: fél play back

Közkívánatra a Budapest Televízió nagysikerű Halló! című ezoterikus műsorának folytatása élőben is, a kedves közönséggel...és meghívott vendéggel.
Választható témák - tetszés szerint: asztrológia, egészséges táplálkozás, méregtelenítés, meditáció, csi-kung gyakorlatok, öt tibeti jóga bemutatása, a fiatalság forrása és titka, a csakrák működése, a vonzás hatalma, a rezgésszint emelése, feng shui, számmisztika, gyógyító kövek... és néhány ezoterikus fény- dal előadása.


SILIGA MIKLÓS – CSONGRÁDI KATA: CSODA AZ ÉLET! Nofretéte

Musical két részben

Tartalom

Végső támadásra készülnek a sötétség erői: ha sikerül megszerezniük a Nofretéte Kristályt, akkor örökre pokollá változtathatják a Földet. Csak úgy menekülhet meg az élet, ha Nofretéte, az ókori Egyiptom legendás királynője háromezer év után képes lesz visszatérni és újjáéleszteni a Fényt az emberek szívében.
A humorral, kalandokkal, szerelmi szövevénnyel szőtt történetet káprázatos orientális táncok, és különleges – Keletet és Nyugatot, a spiritualitást és az anyagi világot ötvöző- zenék teszik varázslatossá.
        Szereplők 

Kamilla, egyiptológusnő       Csongrádi Kata
René, régészprofesszor        Pelsőczy László
El Kalib, a BÉVISZ elnöke      Gergely Róbert / Habány Tamás
Sir Wilsbury, konzul         Konrád Antal / Bregyán Péter
Fatime, titkárnő           Tapolcsányi Laura 
Herr Schlimm, műkereskedő      Jarovinszkij Igor
Barbara, sajtóreferens        Balogh Amanda / Bordán Lili
Ráspoly, bérgyilkos         Matoritz József
Fregoli, bérgyilkos         Nádházy Péter / Rusz Milán

         Közreműködnek:

Nieto Mercedes / Farkas Ildikó
Bella Krisztina  / Kraszkó Anita
Mezey Mariann / Faur Melinda
Sipos Viktória
         Orientális táncosnők
Játszódik napjainkban, Kairóban.
Orientális effektek: Khalifa együttes
Zene: Siliga MiklósZenei vezető: Végvári Ádám
Jelmez: Jánoskuti MártaDíszlet: Krsztovics Sándor
Koreográfus: Nieto MercedesAsszisztens: Mekis Gábor
Rendező: Árvai BélaAblak bezárása